Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Master NLP, leders team ligger nu blandt de bedste i firmaet

Da jeg afsluttede min NLP Business Practitioner hos Humi i foråret 2011 havde jeg lært, hvordan vi fungerer som mennesker i forhold til tanker, handling og følelser: Jeg havde ligeledes fået en række gode værktøjer med mig, som jeg brugte som afdelingschef og som karateinstruktør. NLP var et værktøj, jeg benyttede, når jeg følte, at det passede ind.

NLP blev integreret

Da jeg 6 måneder senere gik videre med en Master Practitioner-uddannelse, mærkede jeg pludselig en markant forskel i min opfattelse af NLP. NLP’ens 8 forudsætninger (grundlæggende tanker) gav pludselig meget mere mening, og jeg registrerede det tydeligt, når de var i spil i dagligdagen. Andre modeller som repræsentationssystemet og modellen af adfærd blev integreret endnu bedre – og jeg oplevede mig selv og andre på en mere bevist måde.

Specielt metaprogrammerne, udvidede opfattelsespositioner og Reimprintning gjorde min selvindsigt og indsigt i andre så stor, at jeg føler mig langt mere sikker og tryg i rollen som coach.

Som ugerne skred frem, blev jeg som forvandlet. Gennem træning af alle modellerne mærkede jeg tydeligt, at min selvsikkerhed voksede og voksede. I takt med dette turde jeg være mere fri i min tilgang som NLP coach. Det er en positiv spiral, som stadig vokser.

Mit bevis for, at det var den helt rigtige beslutning, for mig at supplere min NLP Practitioner-uddannelse med en NLP Master Practitioner-uddannelse, er, at NLP ikke længere er et værktøj, jeg bevist skal vælge i samtaler og situationer. NLP er, efter master uddannelsen, blevet så integreret, at jeg dårligt kan huske eller forestille mig, hvordan jeg har klaret mig uden.

Det målbare resultat

At jeg i dag er NLP i mine tanker, følelser og handlinger synliggøres i den feedback, jeg får fra mine omgivelser. Jeg leder 16 medarbejdere, som nu giver mig tydelig positiv feedback. De udviser langt større glæde og gejst i jobbet, og vores team ligger nu blandt de bedste i firmaet. Når jeg som Karateinstruktør bruger NLP i min undervisning, er det sjovt nok det de mest simple NLP-teknikker, der gør en positiv forskel på mine elevers sportslige resultater og sejre.

Når jeg ser bagud på den personlig udvikling, jeg har gennemgået, og tænker på de resultater, jeg har opnået, er jeg ikke spor i tvivl om at NLP Masteren har ændret min evne til forstå og ændre processen, hvorved jeg opfatter virkeligheden. Dette i en sådan grad, at jeg glædes og føler mig langt mere motiveret, i det jeg gør og til at være den, jeg er.

Jan Bülow

Job: Servicechef, Schneider Electric

Sport: Dansk Karate Organisation – Kyokushin Karate
Shihan 6. Dan. Landsrepræsentant og Branch Chief for World Karate Organisation med ansvar for ledelse af 11 klubber og 1200 medlemmer i Danmark

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram