Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Master uddannelsen går skridtet videre

NLP Business Practitioner uddannelsen hos Humi gav mig indsigt i og evne til at benytte de mange fantastiske redskaber hver for sig.

NLP Master Practitioner går skridtet videre og smelter det, vi lærer på Business Practitioner-uddannelsen sammen med endnu flere redskaber, der tilsammen gør det muligt at møde ethvert menneske, hvor de er, og derved hjælpe dem hen mod det, de ønsker. Alt sammen med respekt for det unikke væsen, de er.

Denne viden om hvordan mennesker er sat sammen benytter jeg helt specifikt i min dagligdag, i mit virke på jobbet og i mit privatliv. Det letter min hverdag, at jeg nu har redskaberne til at lytte mig ind til hvilken person, jeg står overfor. Jeg oplever, at min omgang med mennesker bliver nemmere og i en arbejdssituation bevirker dette, at jeg kan koncentrere mig endnu mere om de opgaver, der skal løses.

Værktøjskassen er så stor, at der er værktøj til alle tænkelige situationer i mit liv – og jeg kan nu selv udbygge den i det uendelige.

Kristina Bendeke, Børnekulturkonsulent, Frederiksberg Kommune

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram