Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Master uddannelsen har tunet mine værktøjer

Jeg valgte at supplere min NLP Business Practitioner-uddannelse fra 2008 med en NLP Master-uddannelse hos Humi i 2011, da jeg efter nogle års uddannelsesfravær og stort arbejdspres oplevede, at jeg ind imellem havde svært ved at bruge de gode værktøjer, jeg havde lært på NLP-Business Practitioner-uddannelsen.

På samme vis, som det er svært at forblive i god form uden at træne i 3 år, mærkede jeg, at jeg ikke altid formåede at fastholde det positive fokus og den gode kommunikation med min omverden, som jeg havde implementeret under første del af uddannelsen. Netop Business Practioner-uddannelsen gav mig flere åbenbaringer, der satte mig i stand til at anskue livet fra en meget mere positiv synsvinkel. Ikke blot på overfladen, men helt ind i sjælen (som rytteriet siger 🙂 )

Jeg oplevede, at det var evnen til at ’leve NLP’en’, der var blevet svækket – ikke den teoretiske viden, som sidder virkelig godt fast! Derfor var det også endnu mere irriterende, at jeg ikke formåede at styre mine tanker og adfærd i den retning jeg ønskede, når jeg vidste, at jeg dels havde gjort det tidligere og dels på teoretisk niveau vidste, hvad der skulle til… Det blev klart for mig, at jeg skulle have fyret op for NLP’en igen og få tunet disse færdigheder.

Det var nøjagtig hvad NLP Masteren gjorde for mig. Jeg fik mine redskaber tunet og udbygget og oplever hvordan min rummelighed, forståelse for andre og evner til at kommunikere klart kontinuerligt udvides i takt med, at jeg træner NLP.

Line Poulsen

Marketing og Communications Manager, Nordic Air Filtration A/S

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram