Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Min personlige oplevelse

Jeg var til NLP intro aften den 20. august 2013 og dette vidste sig at være starten på en meget positiv personlig udvikling. Jeg havde hørt om NLP Practitioner uddannelsen fra nogle fantastiske mennesker fra Fyn, som jeg mødte på en strand i Italien. Det lød super spændende og som en fantastisk mulighed for personlig udvikling. De talte meget begejstret om HUMI og Per Poulsen og derfor var det oplagt for mig at vælge netop HUMI til trods for afstanden på 75 km.

Jeg gik positivt ind til mødet, men dog med forbehold om, jeg nok selv skulle tage stilling til, hvor meget jeg ville ”hypnotiseres”. Jeg havde på forhånd læst div referencer på HUMIs hjemmesider og fandt det lidt for ”flower power agtigt – hvor man sidder i skrædderstilling og har det godt”. Det viste sig hurtigt at det var det ikke. Det blev tydeligt for mig, at jeg måtte træffe et valg om, at skulle give mig hen for at få den personlige udvikling jeg ønskede, men samtidig havde jeg friheden til at sige fra i forhold til hvor åben jeg ville være med mere personlige ting.

Valget er dit !!

Mit grundlag for at gå til mødet var arbejdsmæssigt. Som sælger ønskede jeg at forstå andres verdensbillede og få værktøjer til at udvikle mig positivt i mit job…… derudover havde jeg brug for at lære at være mig selv tro og ha´ det godt med.

Personligt synes jeg selv jeg var et meget afslappet menneske, men allerede efter første modul, var jeg godt klar over jeg var alt andet end det. Jeg sørgede altid for alt var nøje gennemtænkt så jeg kunne slappe af. Jeg kan nu godt se at jeg misser at leve ”and go with the flow”. Jeg oplever mine omgivelser har reageret positivt på min forandring og jeg nyder den utrolig ro som jeg ved egen indsats har etableret i mig selv. Nu skal det ikke lyde frelst, for naturligvis er jeg ikke et super menneske, men jeg er mig selv mere tro og tør springe ud i nogen valg som jeg måske ikke ville ha turdet før NLP.

Jeg er blevet skarpere i mit job og i min kommunikation og det er en fantastisk følelse som gir et utroligt boost på selvværdskontoen.

Den aften var en milepæl i mit liv… Jeg vidste at det var det jeg ville og trangen til at udvikle mig endnu mere indenfor NLP er bestemt ikke blevet mindre. Master i NLP er den næste milepæl og jeg ser frem til det både med spænding på mange måder, idet jeg ved det følelsesmæssigt kan blive ”hårdt”. Vi kender det alle – de ting som gør ondt bliver ofte ”pakket væk” og så er de væk – og det vil komme op på studiet. Det er netop det, der er så fantastisk – man kan sige at ens ”last” som kan være svær at forholde sig til bliver lettere.

For mig er det et fantastisk studieforløb, som alle burde give sig selv muligheden for at deltage i. Er overbevist om mange dagligdags udfordringer og stress niveauet ville blive minimeret for mange. Jeg vil vove og påstå min livskvalitet er forbedret efter NLP.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram