Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Mit møde med NLP ved Per fra humi.dk

Første gang jeg hørte om Per og HUMI, var da en god ven, som havde deltaget i en introaften, foreslog mig at ringe til Per og tale med ham, om de problemstillinger jeg havde gået rundt med i flere år.

Siden 1996 har mit liv været præget af depressioner, angst, fobier og intet selvværd. Jeg har været igennem flere års behandling i psykiatrien, og har igennem årene læst meget på nettet og forsøgt mange alternative behandlingsmåder også, men for mig manglede der stadig noget.

Husker tydeligt den dag, jeg ringede til Per, og hvordan han i løbet af meget kort tid fik skabt tillid, og jeg mærkede, at han havde den dybeste respekt for de oplevelser, jeg fortalte om. Uden at tænke længe over det, meldte jeg mig til NLP Business Practitioner uddannelsen, og gennemgik i weekenden 26-27 sep. 1 modul, og jeg må sige: FANTASTISK!!!!

Denne weekend viste sig at være et vendepunkt i mit liv på utroligt mange områder, og jeg ser med stor glæde frem til den næste. Jeg kan mærke, at NLP er det, jeg ubevidst har søgt igennem længere tid, og de erfaringer, jeg har gjort mig det seneste år, har bare forberedt mig på den rejse, jeg nu er i gang med.

Sammenholdt med den gave, jeg har fået med mig fra fødslen som et særligt sensitivt menneske, så kan jeg med hver fiber i min krop mærke, at jeg får redskaberne til at nå mine drømme, mål og visioner.

Jeg føler en lykke og et gå på mod, som jeg ikke har følt i rigtig mange år, og det er som om mit indre bare bobler. Det er bare så VILDT!!!

Jeg mener, at NLP kan bruges af ALLE. En af forudsætningerne er, at man i kommunikation møder andre mennesker med en respekt for deres forskellighed, og det er for mig, et af de mest geniale værktøjer, jeg har fået længe.

Det sætter mig fri til at møde et andet menneske lige netop der, hvor han/hun er, og skabe en tillid, som er til stor gavn for os begge, da jeg med NLP værktøjerne er i stand til at undgå en konflikt, som for mig er dræbende for al god kommunikation.

Kort sagt: Jeg kan kun anbefale denne uddannelse til ALLE, for vi kommer ikke udenom, at kommunikation ER en stor del af vores hverdag..

Berit Ellermand Bang

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram