Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Mor bruger sin NLP uddannelse til at hjælpe sin teenager med problemer på sin uddannelse

Efter at min datter gennem længere tid havde fortalt om en underviser, der direkte gjorde det svært at passe undervisningen og som ødelagde stemningen i hele klassen, valgte jeg som mor, at tage en dialog med underviseren. Det var på det tidspunkt, så slemt, at flere var stoppet pga. sygdom og stress, og elev sygemeldinger var en helt naturlig del af hverdagen.

Vi talte i halvanden time om hendes og min datters oplevelser. Min NLP uddannelse,og de unikke værktøjer jeg har fået igennem den, gjorde, at vi kom meget dybt og fik talt om de helt grundlæggende udfordringer som underviseren havde. Samtidig gjorde NLP tilgangen, at hun i dialogen følte sig mødt der, hvor hun var. Jeg oplevede, at jeg med NLP kunne rumme hende selv om jeg var klar over,at hun havde gjort det meget svært for min datter.

Allerede dagen efter oplevede min datter en kæmpe forandring og den gode udvikling fortsætter stadig. Min datter fortæller mig at den effekt, det har haft er, at hele klassen nu trives og har overskud til hinanden. De er gladere og alle behandler hinanden meget pænere. Til historien hører at min datter kender nogle af dem, der har været på tidligere hold med den samme underviser. Deres oplevelser med underviseren har været identiske med dem som min datters hold har oplevet.

NLP hjalp mig til at hjælpe underviseren til at forstå hvilke signaler hun egentlig sender ud, og hvad de gør ved hele holdet. Det på en måde, så hun som underviser kunne bruge det til at udvikle sig selv.

Som mor oplever jeg at det er utroligt givende, at have taget uddannelsen, og på den måde så effektivt at kunne hjælpe min datter, lærerinden og alle de andre i klassen. Jeg sidder lige nu og tænker over, hvor mange flere, jeg kommer til at hjælpe med mine NLP værktøjer.

Fornylig sendte min datter mig disse 3 SMS’er, og det er egentligt derfor jeg vælger at skrive denne reference:

”efter du har snakket med XXXXX er det blevet helt anderledes og alle er glade <3 du har virkelig ændret hverdagen for os alle <3 tusinde tak dejlige mor<3”

”Syntes bare lige du skulle vide det fordi der ingen sygemeldinger er og alle er i højt humør fra morgen til aften fordi underviseren er blevet en hel anden. Hun roser os rigtig meget for alt det vi laver ”

”du er sgu dygtig mor (: fordi det er der ingen andre der har, kunne før hehe”

Mange hilsner en´ Taknemmelig mor

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram