Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

NETVÆRKSUDDANNELSE by HUMI - part 3

Opgave 3 – Gruppering af netværk

Find dit Excel ark frem igen.

I kolonnen C, D, og E skriver du følgende, Direkte, Indirekte, Ikke relevant.

Dernæst går du din liste igennem stille og roligt – en person af gangen. Tænk over om den enkelte person er en person, som er relevant for dig direkteindirekte eller ikke relevant.

Direkte, betyder at denne person er relevant for dig at tage fat i ud fra det som personen arbejder med eller personligt er interesseret i.

Indirekte, er en person som ikke umiddelbart er relevant for dig at tage fat i forhold til, hvad denne person arbejder med eller er interesseret i. Personen er relevant fordi personen har et stort netværk eller har adgang til/kender personer, som er relevante for dig at komme i kontakt med.

En person kan sagtens have et kryds i både direkte og indirekte kolonnen.

De personer, som du krydser af som ikke relevante, skal du sikre at du har tænkt nøje igennem både i forhold til arbejde, sport, fritid, etc. HUSK der er ikke mange personer, som ikke på den ene eller anden måde er relevante.

Forberedelse

Fra i dag og 14 dage frem er det din opgave at finde 2 x 30. min, hvor du koncentreret og fokuseret arbejder med opgave 3. Send en mail til pp@HUMI.dk, når du har løst opgaven, så ved jeg at du er med og klar til næste opgave.

Skriv eller ring hvis du er i tvivl om noget, i forhold til opgaven, eller har brug for sparring.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram