Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

“NLP forandrede min mand”

Jeg hedder Catja og er 34 år med 3 dejlige sønner. En dag kommer min mand gennem mange år hjem og fortæller, at han har meldt sig til et kursus kaldet NLP ved HUMI. Han forklarer kort, at det handler om at finde redskaber der kan hjælpe ham i sit arbejde med sine lærlinge. Eftersom han er meget glad for, at udvide sin horisont, er et kursus ved siden af arbejdet ikke udsædvanligt.

Men det skulle ikke blive et helt almindeligt kursus, for på et halvt år ændrer dette kursus min mand på mange små, men mærkbare punkter – punkter der helt klart kun er positive.

Allerede fra første kursusmodul kom han hjem fyldt med energi, ideer og syn på nye sider af livet. Min mand havde tilegnet sig redskaber, som gjorde, at han kunne se livet i mere end blot sort og hvidt. Det var næsten som om han var trådt et skridt tilbage og pludselig kunne se en masse andre aspekter af livet. Min mand havde pludselig fået en masse redskaber der gjorde, at vi nu nemmere kommunikerede.

Igennem NLP har han fået redskaberne til at hjælpe andre. Jeg fik fundet ting frem, såsom min eksamensskræk. Han kunne nu give mig redskaberne til at håndtere min nervøsitet, så jeg kunne gå til eksamen med oprejst pande. Min mand har også fået et tættere forhold til vores børn. Han forstår dem bedre, og med samtaler har han hjulpet vores mellemste søn, over et problem med natteskræk.

NLP er mange ting, men for min mand er det klart muligheden for at hjælpe andre. Han giver mere af sig selv og ser lyst på livet, samt alle de nuancer det indeholder.

Vi er, som familie, langt tættere i dag, fordi vores syn på livet er blevet så meget mere ens og det er noget vi mærker hver eneste dag. Og for det er jeg HUMI og NLP meget taknemmelig.

Catja, Kerteminde

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram