Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

NLP gav mig indre fred og glæde

Af Mads Halskov, Odense

Overvægtig har været et tema i mit liv, så længe jeg kan huske tilbage

Fra tyk baby til overvægtigt barn og videre til svært overvægtig teenager har kampen mod de overflødige kilo fyldt det meste af min tilværelse, og på alle måder overskygget andre aspekter af mit liv.

Jeg har undervejs oplevet større vægttab, når jeg i perioder har haft held til, med ren vilje at kæmpe med mig selv og midlertidigt opnå, hvad jeg ønskede i forhold til vægttab. Men kampen har altid fyldt alt for meget – og ikke mindre i de perioder hvor de overflødige kilo har sneget sig på igen.

Det seneste år har jeg smidt 20 kg. Det føles i sig selv fantastisk. Men langt bedre føles det, at det er foregået uden kamp overhovedet.

Undervejs på min NLP-rejse, fandt jeg en indre ro, som jeg aldrig har oplevet før. Den kamp, jeg tidligere krampagtigt har kæmpet med mig selv i forhold til mit selvværd på den indre side og mine ekstra kg på den ydre, er ikke længere eksisterende. Nu hvor jeg har fundet en indre fred og glæde i mit liv, er kiloene tilsvarende raslet af – og det med en følelse af, uden nogen særlig indsats.

Uanset hvilke ønsker, drømme eller forhåbninger du har for dit liv, er min varmeste anbefaling NLP og specifikt Per Poulsen og HUMI.

Min egen rejse i det univers er kun lige begyndt……

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram