Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

NLP giver mig overskud, glæde og positive kommentarer fra mine omgivelser

Gennem min NLP Business Practitioner Uddannelse har jeg haft mange oplevelser med at kunne ændre kommunikation. Den vigtigste for mig er nok at jeg har ændret min kommunikation med mig selv. At jeg nu kommunikere mere positivt og tillidsfuldt til mig selv, har gjort at jeg har mere overskud og er gladere. Det har påvirket hele min kommunikation udad til, både mit kropssprog og verbalt er den ændret. Det giver mig en masse positiv feedback tilbage fra mine omgivelser.

Jette Dyrhøj,

Ejer af JDBodyandmind – tlf. 51 34 51 83

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram