Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

NLP Master uddannelsen, er den største gave og har flyttet mig fra at være på medicin til at kunne hjælpe andre

At kunne handle, flytte fokus, opnå større selvindsigt og ’leve’ NLP var alt sammen ukendt for mig inden jeg påbegyndte NLP-uddannelserne. De værktøjer, som vi lærer på både NLP Practitioner og NLP Master-uddannelsen, giver en helt anden og dybere forståelse af kommunikation mellem mennesker og kommunikation med dig selv.

NLP rejsen blev for mig fuldendt, da jeg tog Master-uddannelsen.

Jeg har på min NLP-rejse fundet ud af, at mine livserfaringer og min øgede selvindsigt er blevet kæmpe kompetencer, som jeg i dag bruger til at hjælpe andre mennesker – men også til at tackle min egen depression og angst, så jeg i dag ikke behøver medicin.

Dels har jeg har fået ryddet op i min mentale bagage, dels – og ikke mindst – har jeg lært at flytte mit fokus, så jeg på de dårlige dage evner at handle mig videre frem mod en ny fantastisk dag.

Så TAG en go’ dag. Det er op til dig selv!

NLP er alt i alt den bedste gave JEG kunne give mig selv og Humi har på fantastisk vis guidet mig frem mod et lykkeligere liv. Et kæmpe TAK for det.

Lene Hvam, Vejle

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram