Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

NLP med en leders briller

”…Jeg blev i 2008 anbefalet af en ven, at tage en kommunikativ uddannelse igennem HUMI, hos Per Poulsen, og denne anbefaling kan jeg kun videregive til andre.

– Uddannelse ved HUMI er ”Value for Money” og om at nå sine personlige mål.…

…NLP stiftede jeg første gang bekendtskab med i 1997, og har siden læst en del bøger og set nogle film der omhandlede NLP. Det gjorde at interessen for NLP, uddannelse inden for kommunikation, og personlig udvikling, har været tilstede og i mine tanker længe. Tanken har været at jeg ville tage en certificeret NLP-uddannelse. Tiden gik og det var først i 2008, hvor jeg blev ledig, at en ven anbefalede mig at prøve HUMI, og som han sagde: ”det koster jo ikke noget at deltage i en intro aften”.

Efter denne ”intro” til NLP, fandt jeg ud af, hvor vigtigt det er af have en virkelig god og solid kommunikativ ballast (ikke mindst som arbejdsledig) og at lære, hvordan jeg kunne opnå hurtige personlige og faglige resultater, samt at få større indflydelse på den fremtid jeg ønsker mig. Det at være aktiv i at skabe det liv jeg drømmer om, hvor jeg bevidst kan vælge de rigtige løsninger, fremfor at stivne i fastlåste mønstre.

Samtidig ønskede jeg forbedre min kommunikation med andre mennesker, og derigennem opnå bedre relationer.

Jeg har gennem hele mit arbejdsliv deltaget på mange kurser, men ingen kurser eller uddannelser har givet mig så meget tilbage som en tur igennem Per Poulsens NLP univers!!!

Hermed min anbefaling til dig som ønsker en NLP uddannelse, inden for kommunikation og personlig udvikling, hvor du enten som medarbejder, leder eller ”ledig –jobsøgende som jeg” ønsker at forbedre dine resultater i det daglige. Det er givende, både på arbejde og på hjemmefronten. Samtidig giver uddannelsen en god selvforståelse og skærper dine kommunikative evner.

Jeg kan til enhver tid anbefale HUMI, – og Per Poulsen er både yderst kompetent og en god formidler af NLP og hele hans måde at undervise på, bærer tydeligt præg af mange års erhvervserfaring indenfor ledelse og HR. Per Poulsen er ikke blot en dygtig underviser, men han formår også at udvikle nye sider af os som deltagere og forbedrer de sider, som jeg allerede er god til, – og ikke mindst, det vigtigste ved denne uddannelse er; – Per Poulsen lærer os at anvendelsen af NLP også er – at sætte mål og nå dem.

De bedste hilsner, og tak for et lærerigt NLP forløb, og når tiden kommer deltager jeg gerne igen på et af de kommende NLP kurser.

Med venlig hilsen

Per Bjørner, Director /Project Manager in a wide variety of business.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram