Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

NLP som Corporate Coach og Marketing manager

“Jeg har fået glæden og fornøjelsen at blive introduceret til NLP via min Business Practitioner uddannelse hos HUMI v/ Per Poulsen.

De yderligere muligheder og gevinster der ligger for fødderne via den måde jeg tilgår mig selv, mine kolleger, mine venner og ikke mindst min familie, har NLP & Per Poulsen på en unik måde åbnet døren for.

Per besidder en helt speciel evne til at formidle teori så den enkelte deltager på en overbevisende og berigende måde får dybere indsigt ind sig selv og den måde vi mennesker kan optimere vore indbyrdes relationer.

Kommunikativt og som coach er Per enestående – ligesom han med sin enorme empati og usædvanlige nærvær, efterlader hver enkelt deltager med en følelse af at “Jeg kan vælge at møde/se det her menneske eller denne opgave, på en ny måde og herigennem få en anderledes og mere positiv relation”. Det er stort når man som jeg oplever dette hos flere af mine medkursister på Pers NLP uddannelse.

Per inviterer den enkelte deltager på sin egen mentale rejse. At jeg med Per som min “rejseleder”, bevidst har kunne arbejde med tanker og følelser, som styrer og regulerer min adfærd, har været fantastisk.

Som coach og menneske har jeg via NLP fået en unik “værktøjskasse”, som vil hjælpe og styrke mig på min vej gennem livet.

Per, TAK”

Henrik Sangild

GF Forsikring

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram