Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Per Poulsen

CEO, Executive Coach, Underviser, Facilitator 

Per Poulsen er administrerende direktør i HUMI. Per er bl.a. uddannet inden for ledelse fra Lunds Universitet og uddannet hos grundlæggeren af NLP, Richard Bandler.

Per har som tidligere leder og personaleudviklingschef i A. P. Møller Gruppen og ejer af HUMI. mere end 25 års erfaring med udvikling af mennesker og organisationer, baseret på Emotionel Intelligens og NLP.

Per bruger det meste af sin tid på at facilitere, undervise, rådgive og coache ledere og nøglepersoner i erhvervslivet samt offentlige organisationer.

Derudover er Per mastertræner på den Int. Business Practitioner & Master Practitioner uddannelse i Emotionel Intelligens og NLP.

Per anses i dag, som en af landets førende specialister indenfor praktisk anvendt Emotionel Intelligens og benytter største delen af sin tid på at facilitere, undervise, rådgive og coache ledere og nøglepersoner i erhvervslivet samt offentlige organisationer i forhold til kulturudvikling, kulturtransformation, forandringsledelse, lederudviklingsprogrammer og evaluering.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram