Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Per Poulsen

CEO, Executive Coach, Underviser, Facilitator 

Per Poulsen er administrerende direktør i HUMI. Per er bl.a. uddannet inden for ledelse fra Lunds Universitet og uddannet hos grundlæggeren af NLP, Richard Bandler.

Per har som tidligere leder og personaleudviklingschef i A. P. Møller Gruppen og ejer af HUMI. mere end 25 års erfaring med udvikling af mennesker og organisationer, baseret på Emotionel Intelligens og NLP.

Per anses i dag, som en af landets førende specialister indenfor praktisk anvendt Emotionel Intelligens og benytter største delen af sin tid på at facilitere, undervise, rådgive og coache ledere og nøglepersoner i erhvervslivet samt offentlige organisationer i forhold til kulturudvikling, kulturtransformation, forandringsledelse, lederudviklingsprogrammer og evaluering.

Derudover er Per masterunderviser på den Int. Business Practitioner & Master Practitioner uddannelse i Emotionel Intelligens og NLP.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram