Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Peter Brinch Larsen

Managing Director and SharePoint Architect at Pointwork A/S

Jeg deltog i foråret 2011 på et NLP Business Practioner kursus hvor Per har været underviser, efterfølgende har jeg brugt ham som personlig coach.

Som underviser har han været meget inspirerende og motiverende. Han har været god til at formidle det faglige indhold med referencer til situationer i livet som gør det let at forholde sig til hvad der bliver kommunikeret samt gør en nysgerrig på at lære endnu mere om NLP.

Som coach har han været meget hurtigt til at tune sig ind på kernen og har kunne skabe resultater i løbet af imponerende kort tid. Han har været god til at hjælpe mig med at få mine ressourcer frem, og benytte dem til at løse mine udfordringer. Derudover har han hjulpet med at finde værktøjer der gør det muligt at tackle problemer i fremtidige situationer, hvilket for mig har betydet øget selvtillid og tro på mig selv.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram