Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Hong Liu

Positivt fokus og bedre jobperformance

“Med induminds gamemaster-værktøj er min performance i jobbet styrket. Før reagerede jeg af og til uhensigtsmæssigt, hvis jobbet f.eks. var for hektisk. Nu ser jeg situationen i sin helhed og fra andres vinkel – og derved bliver situationen nemmere at løse og relationerne med mine kollegaer bedre.

Samtidig oplever jeg, at indumind har lært mig at blive bedre til at forstå og fokusere mine tanke. Jeg har mere fokus på det positive i de situationer, jeg er i.

Hong Liu

Purchase coordinator

Tradepoint.dk

HUMI

Vi  udvikler mennesker baseret på Emotionel Intelligens og NLP.
HUMI, Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense

Nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram