Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Psykologer, coaching og piller virkede ikke på min socialangst

Allerede ved den første samtale med Per, havde jeg en klar fornemmelse af, at han var den person som skulle hjælpe mig videre med min sociale angst. Før jeg kontaktede Per, havde jeg haft social angst i snart 2 år – ved ham forsvandt det utroligt nok på en time.

Per var langt fra den første behandler, jeg stiftede bekendtskab med. Jeg har tidligere fået hjælp af to psykologer samt en ’’Neurocoach’’, dog uden held for mit vedkommende. Den første psykolog anvendte ”samtaleterapi’’, og det havde ingen effekt. Den næste psykolog jeg gav mig i kast med (her var jeg hele 10 gange!), hun fokuserede meget på hypnose blandet med samtaleterapi. Jeg følte, at det gik lidt fremad, men det havde på ingen måder en længerevarende virkning. Neurocoachen, havde også en NLP uddannelse og en masse forskellige værktøjer, som han mente jeg skulle bruge, sammen med nogle lydbøger. Han hjalp mig lidt på vej, men det løb hurtigt op i mange penge – og de mange redskaber følte jeg ikke som særligt håndterbare.

Jeg faldt tilfældigvis over Humi.dk, jeg læste der referencerne. Jeg kunne se, at folk var blevet hjulpet på ganske få timer. Så du kan nok forstå min skepsis, fordi jeg kom altså med en bagage på 20 timers hjælp fra forskellige behandlere, samt en masse hjemmearbejde. Men jeg tog en chance, og den er jeg lykkelig for at have taget den dag i dag.

Min skepsis forsvandt hurtigt efter den uforpligtende telefonsamtale, jeg havde med Per. Jeg blev mødt af en mand som virkelig har selvtillid i forhold til det han laver, og på den måde faldt der en ro over mig. Det viste sig også, at jeg kunne stole på ham. Som han havde fortalt i telefonen, så ville det være sandsynligt, at der skulle bruges ca. 1 time og så ville jeg være ’’rask’’. Det viste sig, at han fik ret.

Jeg fik et simpelt redskab af Per, som viste sig at være det redskab der forandrede hele min verden. Her to måneder efter jeg havde sessionen med Per, er jeg nu fuldstændig angst-fri og kan for alvor nyde min ungdom igen.

Jeg har trods alt været en del rundt ved forskellige behandlere samt prøvet beroligende piller osv.. Og kan ud fra det, på det varmeste anbefale Per og Humi!

Mathias

Kan kontaktes gennem HUMI

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram