Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Rygeafhængighed

Som driftsleder i en produktionsvirksomhed med 150 medarbejdere og 10 ledere, der referer direkte til mig, har jeg en travl hverdag. Jeg har de sidste 25 år røget ca. 30 cigaretter pr. dag. Mange forsøg på at stoppe er endt uden resultat, havde bl.a. prøvet rygestopkursus. Jeg vender altid tilbage til at ryge det samme antal som før.

Egentlig er jeg glad for at ryge, men ville gerne, af helbredsmæssige årsager, sætte mit forbrug ned. Det er bare ikke tidligere lykkedes mig. Da jeg en dag talte med Per om hans metode, blev jeg nysgerrig. Samtidig måtte jeg indrømme, at jeg ikke troede på, at en kort samtale og et par øvelser kunne ændre mine vaner igennem 25 år.

Jeg ville heller ikke stoppe helt, så min motivation var ikke den ideelle. Men Per lød sikker på, at han kunne hjælpe mig. Så jeg aftalte en session og gennem gik den. Efter sessionen grinede jeg lidt og tændte en smøg, jeg oplevede ingen ændringer.

Men det gjorde jeg dagen efter, det var mig ganske enkelt ikke muligt at ryge, det samme antal cigaretter, som jeg havde kunne før. Noget forbavset måtte jeg indrømme, at alle mine fordomme om metoden ikke holdt og jeg bestilte en session mere. Efter det faldt mit forbrug til 12 cigaretter pr døgn. Og selv om jeg har røget alt hvad jeg kan, ligger mit forbrug nu ca. et år efter langt under de 30.

Med venlig hilsen

John

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram