Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Social- og ældreområdet i Vejen Kommune

Utroligt vi kunne nå så langt på to dage

“Jeg lovede en opdatering på seminaret, som vi oplevede utroligt effektivt og positivt.

Det er bemærkelsesværdigt med så stor en forandring på så kort tid. Specielt på anden dagen oplevede jeg, at teamet tog et stort spring ud på dybt vand uden at ryste på hånden.

Teamet har virkeligt rykket sig, som team og hver især. Det bedste er, at det holder ved. De har siden seminaret haft tydeligt højere humør i pressede situationer, de støtter hinanden på tværs, deres indstilling er i top og de er bare gladere. Lige nu holder de møder med kollegaer i andre afdelinger for at styrke samarbejdet på tværs mellem afdelingerne og få lavet nogle aftaler omkring snitfladeproblematikker. De har virkeligt fokus på at gennemføre alle deres beslutninger fra seminaret.

Alt i alt en fornøjelse, at man på så kort tid kan komme fra udfordringer til samarbejde, og så med et paradigmeskifte i forhold til samarbejdet med borgerne og prioriteringer i forhold til kerneopgaven.”

Venlig hilsen

Kirsten Dyrholm
Social & Ældrechef
VEJEN KOMMUNE

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram