Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Som selvstændig er kommunikation en yderst vigtig kompetence

NLP uddannelsen ved Per har udvidet den måde jeg opfatter mennesker og situationer på. Det gør at jeg er blevet meget bedre til at spørge ind til betydningen af det jeg oplever. Hvor jeg tidligere mere antog hvad ”folk” mente.

Jeg har både privat og forretningsmæssigt oplevet at NLP er et effektivt værktøj til at opbygge tillid til andre mennesker.

NLP har også givet mig mere selvtillid. Det gør at jeg meget mere roligt kan afklare dele af kommunikation som ikke er helt klar. Samtidig kan jeg bedre scanne dem jeg taler med, og på de små signaler de sender, se om de har forstået mit budskab. Og når jeg så oplever at de ikke helt har forstået det, kan jeg meget bedre supplere med information eller spørgsmål.

ALT i ALT mener jeg at denne uddannelse har hjulpet mig til at skabe bedre relationer til mine kunder, venner og familie.

Per er humoristisk, interessant og inspirerende i den måde at han præsenterer det hele på. Vi havde et fantastisk sammenhold på holdet og jeg har opbygget nogle stærke relationer med de andre deltagere på holdet.

Jeg vil anbefale denne uddannelse til ALLE, da kommunikation er så stor en del af livet. Og fordi uddannelsen kan bruges i så utrolig mange situationer. For mig har tiden efter jeg mødte NLP været den mest lærerige i mit liv!!!

Jeg har også brugt Per som coach, her oplevede jeg Per som en meget lyttende, sympatisk og samtidig empatisk person. Per tydeliggjorde på en respektfuld og humoristisk måde hvilke begrænsende overbevisninger jeg levede efter. Det har givet mig mange refleksioner og fornyet energi til at komme videre med det jeg vil i livet.

David Yeadon, Odense

Indehaver af http://www.buleteknik.dk/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram