Stort personligt udbytte

Jeg har fået utroligt stort personligt udbytte af min NLP Business Practitioner Uddannelse – herunder vigtigst

1. Et generelt mere positivt syn på livet – bl.a. som følge af større tolerance og forståelse for mennesker, der udviser en i mine øjne negativ eller uhensigtsmæssig adfærd. Jeg ved nu og agerer ud fra, at alle gør det bedste de kan med de forudsætninger, de har.

2. Et markant mere harmonisk og lykkeligt forhold til min partner grundet bedre kommunikationen. Han har ligeledes taget uddannelsen.

3. Som et led af uddannelsen skulle vi formulere 1, 3 og 5 års mål – og mit 1 års mål blev til fulde indfriet til trods for at det var et udfordrende mål, som jeg ikke på egen hånd kunne realisere, samt et mål, der virkede urealistisk da det blev formuleret.

Line Poulsen

Marketing-og Kommunikationsansvarlig

Line Poulsen

HUMI

Vi  udvikler mennesker til succes baseret  på Emotionel Intelligens og NLP.
HUMI, Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense

Nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram