Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Styrk dine relationer

Styrk dine relationer

Hele livet igennem skaber vi relationer, til familie, venner, kolleger osv. Relationer er afgørende for vores liv og velbefindende.

Af og til kan man dog ønske, at nogle relationer kunne styrkes og andre gange at få afsluttet relationer på en god og konstruktiv måde. Og endelig er der nogle relationer, man kan finde besværlige men nødvendige. Vi indgår i sociale relationer både privat og på job og det er derfor vigtigt, at vores relationer bidrager positivt til vores liv.

Uanset hvilken form for relation, der giver udfordringer, kan den ændres til at blive positiv. Ændringen starter med dig selv, ved at du ændrer adfærd, og dette uanset om det er overfor en person eller en gruppe. 

Med coaching i at styrke dine relationer får du:

  • Øget trivsel og glæde.
  • Dybere og varige relationer.
  • Balance i dit liv og med dine omgivelser.

HUMI har stor dokumenteret erfaring med at hjælpe personer med at ændre adfærd, så relationer bliver styrket og den følelsesmæssige intelligens mærkbart bliver øget. Vi tror på at din succes skabes gennem relationer.


Relaterede artikler

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram