Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Uddannet psykolog og job som skoleleder

Jeg vil meget gerne dele mine erfaringer fra samarbejdet med Per, så de måske kan inspirere andre til at overveje at give sig selv, den helt fantastiske og berigende oplevelse et samarbejde med Per er.

Mit første møde med Per var egentlig med en hel del modstand. Jeg havde indtil da altid været tvivlende overfor NLP, og i stedet beskæftiget mig med den traditionelle, konservative tilgang til psykologi.

Så min første positive oplevelse kom allerede den første aften, hvor Per formåede at fjerne mine forbehold og skepsis. Pers tilgang til de forskellige teorier inden for psykolog, filosofi, traditionelle og alternative metoder er helt unik. Hans meget stærke personlighed, hans intelligens, hans uselviske og meget ydmyge tilgang til mennesker gjorde, at jeg måtte fjerne min skepsis. Dermed kunne jeg se nogle af de mange muligheder et samarbejde med Per ville rumme.

Et samarbejde som for mig indtil nu har været én spændende rejse, med helt utrolige oplevelser. Hvor jeg har formået at flytte mig og dermed opnå ny indsigt både personligt og professionelt.

Jeg har arbejdet sammen med Per i forbindelse med udfordringer i både mit professionelle og mit private liv. Jeg har oplevet i løbet at en session at blive hjulpet fra randen af dyb kaos til en tilstand at ro, styrke og overblik.

Jeg har også oplevet at stå overfor meget vanskelige, og i min tidligere terminologi umulige, kommunikative opgaver, at være total handlingslammet og ude af stand til at sætte ord sammen til en sætning, og så kunne træde ind i mødelokalet, rolig, føle rummet var mit og så klart at kunne kommunikere mit budskab igennem, så det fungerede.

Jeg har tidligere arbejdet med psykologer og coaches i forbindelse med mit arbejdet og jeg er selv uddannet psykolog. Det som er anderledes ved Per kan egentlig ikke beskrives, uden at det meget nemt kommer til at lyde helt frelst, sektagtigt og meget uprofessionelt, hvilket er helt forkert.

Per og det han kan skal opleves, for det er unikt. Det startede for mit vedkommende ved det første møde, og jeg er egentlig ikke en person der er nem at flytte.

Så jeg kan kun anbefale alle der gerne vil berige deres liv, professionelt eller personligt, dem der vil udvikle og opdage nye og ubrugte områder i sig selv til at deltage i en introaften, om ikke andet så vil de timer være en oplevelse der helt sikkert vil forandre.

”Solen vil skinne på en anden måde”

Mange varme hilsener

En glad ny leder, efter en NLP uddannelse og en temadag med konflikter.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram