Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Udfordring med nyt job, kultur og et helt andet land

Jeg flyttede for halvandet år siden til Qatar. En ny udfordring med job, ny kultur og et helt andet land, og en stor udfordring for en person som mig. Jeg endte i en spiral af nedadgående humør og min selvtillid gik samme vej – da jeg syntes det var ualmindeligt svært at finde mig selv i disse nye omgivelser.

Da jeg endeligt indså hvilken stor udfordring det var, valgte jeg at kontakte Per Og HUMI. Jeg kender Per fra tidligere, og han kunne med det samme mærke at jeg stod med en massiv udfordring og at mit humør var rigtig dårligt. Alligevel tog det kun Per få minutter over Skype, at få mig til at smile og formå IGEN, at vise mig ved at lade mig finde min vej.

Mit forløb med Per og HUMI er stadig i gang, og jeg har lovet at skrive på HUMI’s facebook side om hvordan det går mig, for dem der måtte have lyst til at følge med i det.

Jeg har en opgave der lyder på, at jeg har et hjerte hvorpå jeg klistrer små noter, om alt det gode der sker i mit liv og for min person.

Jeg bliver aldrig færdig med HUMI og NLP. Det er en fantastisk gave som alle mennesker kan og burde bruge i en eller anden grad. Per er et inspirerende menneske, og jeg ved at Per altid vil være der med hjælp, støtte og opbakning – uanset hvad der så end sker i mit liv. TAK Per Poulsen

Chres Thykjær

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram