Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

Værktøjskasse med garanti

“Jeg mødte første gang Per Poulsen ved et privat arrangement hos fælles venner. Vi havde en spændende samtale hvor vi kom vidt omkring og selvfølgelig også omkring NLP. Jeg har tidligere deltaget i et foredrag fra en anden NLP-udbyder, men denne havde ikke Pers format – og formåede derfor ikke at ”sælge” sit kursus til mig på daværende tidspunkt.

Per derimod vakte min nysgerrighed i en grad, så jeg i løbet af få dage tilmeldte mig NLP Business Practitioner uddannelsen (som jeg i øvrigt bestod). Dette kursus har ændret mange ting i mit liv. Både på det forretningsmæssige plan –og markant på det personlige plan. Jeg er på godt og ondt blevet opmærksom på min rolle i dagligdagens forskellige situationer, og dermed også min indflydelse på samme. Jeg har fået en værktøjskasse fyldt med muligheder for personlig udvikling, og løsninger på livets udfordringer, som jeg dagligt har glæde af.

Jeg har oplevet et kursusforløb der var meget anderledes end hvad jeg tidligere har deltaget i. Enhver deltager vil efter min bedste overbevisning – umuligt kunne gå tomhændet hjem. Per er suveræn som underviser – Jeg giver derfor min bedste anbefaling til dette kursus/uddannelse…

Som sidegevinst har jeg lært nogle rigtig spændende og inspirerende mennesker at kende. Tak til dig Per for nogle herlige uger – og tak for din måde, at være på”.

Kærlig hilsen

Lars Bo Lindegaard Poulsen

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram