Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Januar 2020

Jim Snerling

Vrede i ledelsen

”Hej Per

Vil lige kommentere min lille session hos dig. Der er en mærkbar forskel i min måde at tackle mine problemer på, jeg er mere rolig og stopper lige op og mærker inden i, inden jeg fortsætter. Må dog lige sige at det gør meget at sidde sammen med en som brænder for det, som du gør. Vores snak, inden vi startede på selve sessionen var rigtig god, det er vigtigt, og rigtigt, at kunne starte med sig selv, hvis man vil ændre verden..”

HUMI

Vi  udvikler mennesker baseret på Emotionel Intelligens og NLP.
HUMI, Lumbyvej 19, PUMPEHUSET, 5000 Odense

Nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram