Mit
login
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hvad er NLP?

NLP er den stærkeste og mest effektive vej til at styrke dig og dit liv. Det er praktiske og enkle uddannelser, der giver dig alle de værktøjer, du skal bruge til at forstå dig selv, at vælge hvad der er godt for dig og modet til at turde handle på det.

NLP giver dig indsigten, modet og værktøjerne til at skabe det liv du ønsker. NLP hjælper dig igennem hele dit liv. Fra dig, der har brug for at håndtere svære situationer, der har fyldt i årtier - til dig, der vil nå dine vildeste mål, de mål du altid har drømt om at gennemføre. Kort sagt, så er NLP den sikreste vej til at få det liv du ønsker dig.

NLP er en forkortelse af ordene Neuro Lingvistisk Programmering. Neuro henviser til menneskets nervesystem og dermed til måden, hvorpå information lagres som hukommelse. Lingvistisk er den sproglig bearbejdning, der foregår i os. Vores forskellige måder at opfatte det, vi oplever på og hvordan vi sorterer og skaber mening i de modtagne informationer.  Programmering henviser til vores evne til at ændre eller programmere de opsamlede informationer.

NLP var den første psykologiske retning, der for ca. 40 år siden for alvor interesserede sig for positiv psykologi, og i dybden undersøgte, hvad succesfulde mennesker gør for at nå deres mål og skabe gode relationer i livet. Det unikke var her at man ikke kun undersøgte det igennem viden og ord, men man fik alle de menneskelige aspekter med. Det, der yderligere har gjort NLP til den klart stærkeste værktøjskasse og samling af indsigter til at styrke mennesker, er at NLP gennem 40 år har været ”open source”.


Se EI-NLP værktøjer


Det vil sige at mange mennesker over hele jorden har bidraget til at styrke og videreudvikle NLP, år efter år. På den måde er det i dag opdateret med de allernyeste mentale teknologier. Mentale teknologier, der let og effektivt hjælper mennesker til deres mål.

De mentale teknologier, der er udviklet igennem NLP går ofte foran forskningen, og hjælper mennesker i 5, 10 eller 20 år, inden forskning finder ud af hvorfor og hvordan det kan lade sig gøre.

Det er en del af den styrke, der ligger i NLP, at NLP rummer forståelsen af, at når du, som menneske, for alvor lærer at få kontakt med din intuition, så kan du noget, der endnu ikke er bevist. Det er samtidig et af kritikpunkterne ved NLP, som nogen deraf kalder en pseudo videnskab.

Til gengæld har NLP uden den videnskabelige opbakning skabt så mange positive forandringer verden over, at du den dag i dag ikke kan finde en uddannelse inden for mennesker, relationer, kommunikation, psykologi eller ledelse, der ikke indeholder store dele NLP.   

Der ligger en sandhed og en værdi i at forskning og den videns baserede tilgang har en styrke og bidrager til helheden. Den styrke har vi integreret i vores NLP uddannelser. Som deltager på en uddannelse hos HUMI, vil du således blive uddannet i både NLP og Emotionel Intelligens, så du på den måde får det bedste med dig fra begge verdener og du vil derved stå med yderst stærke kompetencer til at skabe de positive forandringer du ønsker.

Hvad får du ud af en NLP uddannelse?

Når vi taler med deltagere på uddannelsen og spørge dem, hvad de har fået med fra deres NLP uddannelse, er det meget forskelligt. hvad de svarer. Nederst har vi listet i tilfældig rækkefølge det de oftest nævner:

 1. Bedre selvværd
 2. Stærkere selvtillid
 3. Stærkere kommunikationsevner
 4. Stærkere forståelse af mennesker og mig selv
 5. Effektive værktøjer til og udvikle mig selv og andre
 6. Indre ro
 7. Bedre relationer
 8. Mere glæde
 9. Mere  lykke
 10. Mere overskud i hverdagen
 11. Stærkere personlige power
 12. Mere tolerance over for andre mennesker
 13. Mere styrke
 14. Mindre aggressivitet
 15. Lettere ved at håndtere konflikter
 16. Færre eller næsten ingen konflikter i livet
 17. Styrket min faglighed gennem min personlighed
 18. Lettere ved at være i svære situationer
 19. Bedre til at rumme svære følelser
 20. Mere tilfredshed i og med livet.

Indsigten en introduktion til emotionel intelligens og nlp
Vil du læse mere om NLP og Emotionel Intelligens, kan du med fordel læse bogen 'Indsigten' af Per Poulsen. Du finder mere information her
Hør per Poulsen fortælle, hvad NLP er

Nyhedsbrev

Ønsker du at modtage spændende artikler, blogindlæg og nyt fra HUMI direkte i din mailboks? Så tilmeld dig her. 
Din e-mail:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram