Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reference

indumind og PTSD

Jeg har netop gennemført indumind uddannelsen “Identificer dine styrker”. Det blev til endnu en rejse i min personlige udvikling. Helt konkret har jeg fået indtil flere gode værktøjer, som på daglig basis hjælper mig i min hverdag. Det gode ved uddannelsen er, at man kan lytte til læringspakkerne når man har tid, lyst og lejlighed. Der er ikke nogen der står og forlanger, at man er færdig til en bestemt tid. Det er ene og alene ens egen lyst og selvdisciplin der bestemmer, hvor længe og hvornår man ønsker at lytte til lydfilerne.

Læringspakken “Den ‘gode’ og den ‘dårlige'” har lært mig, at være god ved mig selv – tale ordentligt til mig selv og om mig selv i mine tanker (ja, ja jeg øver mig endnu!!). “Sluk tankerne” og “Skift til positive tanker” – har været ren lindring for min PTSD og det tankemylder som det kan medføre, både i dagstimerne – men især ved sengetid. Rent faktisk har disse læringspakker betydet at jeg har kunnet reducere mit medicinforbrug ved sengetid ganske betragteligt fra 75 mg. til 25 mg. beroligende medicin (og en intention om at den sidste pille bliver aflivet inden for ganske kort tid!) Samtidig har jeg fået installeret en mental pauseknap, som jeg bruger når jeg er ved at miste kontrollen, bliver angst eller bange.

Flere af de lydfiler som jeg har lyttet til, er blevet en integreret del af min hverdag nu. Har jeg brug for en lille pause, for at blive ladet op eller få lidt ro på – er det så nemt lige at investere 15-20 minutter, for bagefter at kunne fortsætte dagen med fornyet energi og godt humør. Faktisk har min chef et par gange sagt til mig; ”Kan du ikke lige tage hørebøfferne på og tage en indumind pause?” Han har nemlig observeret, at han også i allerhøjeste grad profiterer af, at jeg har mere ro, overskud og energi til mit arbejde når jeg har taget en indumind lektion!

Personligt tror jeg, at den ro, glæde og evne til at tale ordentligt til mig selv mentalt, har åbnet op for at jeg igen har mødt kærligheden i en alder af 47 år, og efter 4 år som single. Det at jeg accepterer mig selv, og begynder at elske mig selv som jeg er – lukker jo op for accept og kærlighed til andre også, og gør nok at man virker mere harmonisk og attraktiv på det modsatte køn. Som en landskendt forfatter har postuleret ”Elsk dig selv og bliv elsket”, indeholder i virkeligheden nok en meget stor sandhed!

Alt i alt kan jeg kun på det varmeste anbefale indumind, der for en meget lille månedlig ydelse (der har tjent sig selv ind i et mindre medicinforbrug) – har haft en enorm indflydelse på mit liv. Nu er det ikke sådan, at jeg pludselig er blevet et helt andet menneske – jeg er stadig mig og der er stadig ting som jeg bliver udfordret af, men nogle ting er bare så meget nemmere nu!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram