Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Udvikling af ledelse, kulturen og lederskabet hos EY

Mennesker og tal mødes på flere måder i EY
EY tager skridtet fra distanceret til nærværende ledelse
Better begins with you. En ambitiøs titel. Ikke desto mindre er det titlen på revisionsfirmaet EY’s ambitiøse globale program, som giver EY’s medarbejdere muligheden for at anerkende enkeltpersoner eller teams, der efterlever de organisatoriske værdier. 

Værdier som bl.a. er forankret i integritet, respekt og samarbejde. Men hvordan går det rent faktisk med at leve op til disse værdier i en branche, hvor organisations strukturen er en hierarkisk pyramide, og kulturen er præget af vanetænkning?

Af Seniorrevisor Louise Greve
Læs artiklen 

Summen af den samlede adfærd giver positive tal hos EY

“Den foretrukne rådgiver” var det oplæg partnergruppen, i afdelingen på Fyn, bad 3 konsulenthuse komme med deres bud på. Ønsket var at uddanne deres medarbejdere til at blive den foretrukne rådgiver og ikke blot revisoren, der kommer og kigger på regnskabet.

Brian Skovhus Jakobsen og Søren Smedegaard Hvid genkalder deres tanker om transformationen i EYs ledelseskultur og motiverne bag.
Læs artiklen 

Den foretrukne medarbejder

Topledelsen i EY Brian, Søren og Kenneth var i tæt samarbejde med HUMI, under den netop afsluttede første fase af deres kulturproces. Hermed følger en opsummering og refleksion, over den proces de har været igennem indtil nu. EY, er et af Danmarks største rådgivnings- og revisionsfirmaer. Deres vision er at blive den ”foretrukne medarbejder” på markedet. 

Brian forklarer: ”Vi var i ledelsen enige om, at der skulle en kulturændring til i hele virksomheden, for at nå vores mål. Vi havde en klar overbevisning om at der skulle hjælp ind udefra, for at denne ændring kunne implementeres i virksomheden – da overvejelserne om at gøre det selv, strandede på gamle vaner og holdninger. ”
Læs artiklen 

EY Dialogbaseret kulturmåling

kulturmåling
De organiske kulturmålinger, har hjulpet os til hurtigere handling og lettere implementering med høj kvalitet, klar involvering og en dybere forståelse for vores virksomhed – for både medarbejdere og ledere.

Af Brian Skovhus Jakobsen, Partner EY
Læs artiklen 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram