Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TAK til dig som læser

TAK fordi du interesserer dig for dig selv og hvordan vi mennesker fungerer. I HUMI er vi overbeviste om at det er vejen til en bedre verden. En verden, hvor den enkelte trives bedre med sig selv og indgår bedre i relationer med andre. En verden, hvor vi passer på hinanden, fordi kendskab til os selv, skaber indsigt og forståelse for andre. Det er den verden, vi ønsker at bidrage til.

Jeg håber at du oplevede at komme tættere på at få spørgsmålet besvaret, hvad NLP og Emotionel Intelligens kan bidrage til af livsændringer, og at du måske er blevet nysgerrig på om personlig udvikling er noget for dig.

Derudover håber jeg at du har opdaget at det aldrig er for sent at starte din udvikling og skabe de ændringer som du ønsker i dit liv. Du har mulighed for lige nu og lige her at vælge at ændre dig. Det kræver ikke særlige evner eller noget du skal være født til – de kompetencer bor allerede i dig. Måske er det tid til at aktivere dem😊

Uanset om du vælger at udvikle dig inden for NLP og Emotionel Intelligens eller du finder en anden vej igennem livet, så ønsker jeg dig alt det bedste på din rejse.

Ta’ et fantastisk liv!

Per Poulsen

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram