Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Angst hos kvinder

Mange kvinder oplever i dag et generelt større pres end tidligere.

Dette udløser både stress, angst og depression. Statistikken viser samtidig at kvinder er 2-3 gange så udsatte i forhold til disse lidelser end mænd.  

De fleste kvinder, som vi får muligheden for at hjælpe, har allerede været meget igennem inden vi møder dem. Det er fortællinger om psykologer, psykiatere, alternativ behandling, forskellige typer medicinering m.m.  

Den største udfordring er at mange af disse kvinder har prøvet så meget og over så lange perioder, at de er meget i tvivl om, hvorvidt de overhovedet kan finde hjælp, eller må erkende at leve et liv med negative udslag og medicinering. 

Denne tvivl eller mistillid risikerer at forhindre dem i at kæmpe videre og dermed kapitulere til angsten.  

Deres oplevelser med EI-NLP–coaching er at det giver dem en dybere indsigt i sig selv og adgang til helt konkrete værktøjer der hjælper dem fremad. 8 ud af 10 med svær angst oplever, at 1 til 2 timers coaching er nok for de enten er helt ude af angsten eller nemt kan kontrollere den selv. 

Andre kombinerer deres coaching med et uddannelsesforløb i netop EI-NLP.


Referencer

Relaterede artikler

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram