Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

EI-NLP uddannelser

Du har gode grunde til at overveje NLP uddannelser, som en del af din personlige såvel som professionelle uddannelses baggrund. Alle NLP uddannelser understøtter din menneskelige indsigt både i dig selv og i andre, samtidig med at de styrker din evne til at kommunikere klart, tydeligt og effektivt.

Personligt vil det give dig adgang til i højere grad at kunne vælge til og fra i forhold til de ting du ønsker og oplever i dit liv. Derved vil du løbende optimere din egen energi og dit overskud og dermed din livskvalitet.

Professionelt vil NLP uddannelser give dig en mulighed for at bringe din faglighed og de unikke kompetencer du har, endnu mere i spil på jobbet. Netop fordi NLP uddannelser giver dig muligheden for at kommunikere tydeligere og skabe stærkere og mere tillidsfulde relationer, vil du få et stærkere fundament til at bringe din faglighed og dine kompetencer i spil.

Med en EI-NLP uddannelse får du reelt 3 stærke fordele. For det første får du hele den originale og traditionel NLP uddannelse med den fulde indsigt i mennesker og alle de praktiske værktøjer, som understøtter din kommunikation og påvirkning af både dig selv og andre i hverdagen. Som det andet får du hele forståelsen af Emotionel Intelligens og de effektive træningsmetoder, der ligger inden for Emotionel Intelligens. For det tredje får du den stærke synergi, der kommer når vi kombinerer alle de praktiske værktøjer fra NLP med den dybe indsigt og forståelse, der bor i Emotionel Intelligens. Det er en af de stærkeste veje til hurtigt både at forstå og kunne påvirke dig selv og andre på.

I HUMI har vi igennem 16 år været specialister i Emotionel Intelligens og arbejdet med at udvikle og forfine kombinationen af Emotionel Intelligens og NLP. Du kan læse mere om vores EI-NLP uddannelser og er altid velkommen til at ringe eller skrive til om med dine spørgsmål.

Læs også:

 

Hvordan bliver kommunikationstræning og spørgetekniksuddannelse gratis?

Læs mere her

Gå til NLP ordbogen

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram