Sæt fokus på din udvikling

Invester i dig selv og udvikle dine kompetencer med Emotionel Intelligens & NLP

Kontakt os i dag om valg af uddannelse

Lær at mestre dine menneskelige færdigheder til at styrke dig selv og dine relationer

Udvikling af din emotionelle intelligens bidrager ikke blot til at gøre dig mere lykkelig. Det giver dig en langt større mulighed for at motivere og påvirke dig selv og andre. Emotionel Intelligens udvikler din evne til optimalt at styrke din måde du møder forskellige typer af mennesker på og i forskellige situationer. Denne evne er helt fundamental, når du skal danne tillidsfulde relationer i en verden i konstant forandring. NLP giver dig de værktøjer du skal bruge til at skabe transformerende ændringer i dit liv.

Vil du vide mere om vores…

Uddannelser indenfor kommunikation, Emotionel Intelligens, coaching, personlig udvikling?

Næste introduktionskurser

Kom og deltag i vores gratis kurser og få indsigt i, hvordan Emotionel Intelligens og NLP kan styrke dit personlige lederskab og din kommunikation, særligt hvordan du ved at sætte fokus på hvordan du kommunikerer, kan påvirke og motivere dig selv og andre mere effektivt. Med vores EI-NLP uddannelser får du de stærkeste færdigheder til at skabe det liv og få den succes, som du ønsker.

Tilmeld dig 1. december – i Odense
Tilmeld dig 26. november – i København

Sign up til uddannelse i dag

Se hvornår vi kører de næste hold

Sæt gang i din udvikling nu – find den uddannelse der passer til dig!

BASIS KURSUS

EI-NLP Personlig Kommunikation

Få en grundlæggende indsigt i mennesker og hvordan vi fungerer, samt værktøjer og viden til at skabe succes i din kommunikation og i dine relationer.
4 dage á 2 moduler – Pris 9.200 ekskl moms
Læs mere
BASIS UDDANNELSE

EI-NLP Business Practitioner

Gennem en kombination af praktisk anvendt Emotionel Intelligens og værktøjerne fra NLP, vil du opnå et stærkt kommunikationsfagligt og menneskeligt fundament.
12 dage á 6 moduler – Pris 20.900 ekskl moms
Læs mere
BASIS UDDANNELSE

EI-NLP Business Practitioner m/Speciale inkl. coachingsessioner

Du kan målrette din Business Practitioner med et speciale i Skolecoaching, Ledelse, Dit Personlige Lederskab, Coaching, Emotionel Intelligens og Salg
12 dage á 6 moduler – Pris 29.895 ekskl moms
Læs mere
OVERBYGNING

EI-NLP Master Practitioner

Med en Master uddannelse fuldfører du din EI-NLP uddannelse på højeste niveau, så du har alle NLP værktøjer og alle Emotionel Intelligens færdighederne med dig. Du får den samtidig integreret optimalt i både dit liv og i dit job.
12 dage á 6 moduler – Pris 24.900 ekskl moms
Læs mere
NETVÆRK

EI-NLP Netværk

Netværket er for dig, der ønsker at fastholde og videreudvikle dine kompetencer indenfor Emotionel Intelligens og NLP og som enten er uddannet Business Practitioner, Practitioner eller Master Practitioner.
6 årlige netværksmøder – Pris 3.495 ekskl moms
Læs mere

Live Web Uddannelse

Transformer dit liv – og skab det liv du ønsker

Deltag i første modul GRATIS – Mere info senere

Nysgerrig, hvordan EI & NLP har styrket andre?

Mød Ebbe Bernt, Direktør i Rask&Rum og Regionsdirektør i BNI

NLP og Emotionel Intelligens nedbryder de mentale mure

”Det var ikke fordi, at jeg var dårlig til at kommunikere, men jeg kunne godt blive bedre. Grundlæggende ønskede jeg at få redskaber og viden til at kommunikere bedre og mere konkret, så begge parter får noget ud af det”, udtaler Ebbe Bernt
Ebbe Bernt, Direktør i Rask&Rum, og regionsdirektør i BNI

Lederuddannelse giver forandrende livslæring

Som nyudnævnt leder, efterspurgte Jeanette Rasmussen en lederuddannelse, som kunne klæde hende på til opgaven og det rolleskifte, som hun stod overfor. Det blev til et skelsættende møde med en Business Practitioner uddannelse i Emotionel Intelligens og NLP
Jeanette Rasmussen, Leder Langeland Forsyning

NLP og Emotionel Intelligens spreder ringe i vandet hos Vandcenter Syd

Flere medarbejdere har været på uddannelse i NLP og Emotionel Intelligens. Og det har gjort noget positivt ved dynamikken i teamet på Nordfyn hos Vandcenter Syd. På både gruppe- og individniveau.
Christian Dindler, Teamleder Vandcenter Syd
BUSINESS PRACTITIONER + MASTER PRACTITIONER

Dennis Vesterskov, Leder Helhedsskolen, Årup

“Som daglig leder, og direkte deltagende i arbejdet med børn og forældre, har jeg oplevet Emotionel Intelligens og NLP som en stor fordel. Lige fra starten var potentialet tydeligt. Beslutningen om, at gøre EI og NLP til skolens fundament for pædagogik og læring, er en god beslutning for alle.”
LÆS REFERENCEN

Vil du vide mere om Emotionel Intelligens og NLP?

Bog

Indsigten

En bog, der på en effektiv og involverende måde, giver dig en indsigt i og dybere forståelse af Emotionel Intelligens og NLP i hverdagen.          Pris 119,- ekskl moms

Indsigt til personlig udvikling

Læs mere
NLP

Hvad er NLP?

NLP skaber stærke relationer gennem selvindsigt, selvkontrol og empati. Udover at give dig en personlig indsigt giver NLP dig en indsigt i andre og i, hvordan kommunikationen påvirker os alle.
Læs mere
EMOTIONEL INTELLIGENS

Hvad er Emotionel Intelligens?

Emotionel Intelligens er en række evner indenfor selvindsigt, selvkontrol og empati, der skal styrke organisationers og individers forståelse af sig selv og andre.
Emotionel Intelligens
Læs mere

Gå på opdagelse i EI & NLP’ens verden – se modeller og værktøjer her